LeaderTrips Aruba

Boek nu je LeaderTrip-Aruba en ontdek de kunst van zakendoen met Jean-Jacques van Bemmel. Laat je ondernemersgeest gedijen te midden van azuurblauwe zeeën en wuivende palmbomen – een unieke kans voor zakelijk succes in het paradijs!

ACTIE: WIN DEZE REIS NAAR ARUBA

Ter ere van ons nieuwe platform zullen wij bij de verkoop van de 1000ste masterclass één persoon verblijden met een reis naar Aruba ter waarde van 10.000 euro.

Aantal gekochte masterclasses
0

Ondernemen 101

Boek nu je LeaderTrip-Aruba en ontdek de kunst van zakendoen te midden van azuurblauwe zeeën en wuivende palmbomen. Deze unieke ervaring biedt onschatbare inzichten en opent de deur naar zakelijk succes in een paradijselijke omgeving vol kansen!

Programma

Intake Gesprek

Na je boeking nemen we contact op voor een kennismakings-gesprek om je verwachtingen en doelen voor de workshop op Aruba te bespreken en het programma indien nodig af te stemmen op jouw behoeften.

Dag 1 - Aankomst op Aruba

Begin je ondernemersreis op Aruba met een incheckmoment en welkomstcocktail. Jean-Jacques van Bemmel opent de workshop, gevolgd door een informele kennismaking en een gezamenlijk diner.

Dag 2 - Visie en Missie

Pitch je jouw idee of onderneming waarin je jouw ondernemersvisie scherpstelt. Vervolgens duiken we in een workshop die het cruciale belang van een sterke missie voor je onderneming belicht.

Dag 3 - Strategie & Planning

Samen kijken we creatief naar de beste route om jouw visie te realiseren. Deze sessie biedt de kans om feedback te krijgen en gezamenlijk te werken aan een sterke strategie voor jouw succes.

Dag 4 - Marketing & Aruba

Een unieke marketingstrategieën dag, gevolgd door een rondreis door Aruba. Tijdens deze reis gebruiken we al onze zintuigen om creatieve marketingoplossingen te bedenken voor jouw onderneming.

Dag 5 - Implementatie

Duik direct in het belang van effectieve implementatie en volg een workshop over praktische stappen voor het opzetten of opschalen van je onderneming. Na deze sessie sluiten we af met een slotceremonie.

Terugkeer in NL

Terug in Nederland brengen jullie de zon van Aruba mee, gevuld met inspiratie en energie. Met vernieuwde ideeën en focus zijn jullie vol enthousiasme klaar om jullie bedrijf naar succes te leiden.

Zoom Sessie

En dat is nog niet alles. Profiteer van twee 45-minuten Zoom-sessies als aanvullende ondersteuning, voor het geval er nog vragen opkomen tijdens jouw ondernemersreis.

Reserveer Jouw Plek voor de Ondernemingsreis van LeaderTrips

€10.000,-/ All inclusief + Verblijf

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op!
Vliegtuig
U reist met KLM of TUI naar Aruba. Dit zijn meestal directe vluchten of met een korte tussenstop van 30 minuten op Curaçao of Bonaire
Verblijf
U verblijft in een appartement, gelegen op 5 minuten van het strand. Ontbijt, Lunch en Diner zijn inbegrepen en worden gefacliteerd door LeaderVids
LeaderVids Workshop

Op een prachtige locatie vlak bij Oranjestad wordt de masterclass gegeven door Jean-Jacques van Bemmel. Hierbij zijn de lunch en Diner inbegrepen.

Share