Frequently Asked Questions

Over LeaderVids

LeaderVids is het streamingplatform dat het voor iedereen mogelijk maakt om van de allerbeste experts in Nederland les te krijgen via hoogwaardige videolessen. Of het nu gaat om zakelijk en leiderschap, beleggen, gezondheid, lifestyle, vastgoed, of ondernemen, LeaderVids biedt een eersteklas online leerervaring met inzichten van echte experts op hun vakgebied. Videolessen zijn altijd en overal beschikbaar op uw smartphone, pc, Apple, Android, en streaming mediaplayers.

Betaal per masterclass en vermijd vaste maandelijkse kosten.

Bij LeaderVids streven we ernaar om jou de mogelijkheid te bieden om te leren van de beste experts binnen hun vakgebied, met een bewezen trackrecord. Hierdoor krijg je toegang tot exclusieve inzichten die voorheen niet toegankelijk waren voor het grote publiek. Deze kennis is zo toegankelijk gemaakt dat de prijs voor iedereen binnen handbereik ligt, waardoor je duizenden euro’s kunt besparen op dure coachingprogramma’s. Met ons betaal-per-masterclass-model heb je volledige flexibiliteit en controle over je leerervaring, zonder gebonden te zijn aan vaste maandelijkse kosten.

Je koopt een Masterclass. Wanneer je de Masterclass koopt, wordt deze permanent toegankelijk voor jou. Dit betekent dat je de Masterclass zo vaak als je wilt kunt bekijken of op elk gewenst moment kunt terugkijken. Je hebt onbeperkte toegang tot de aangeschafte Masterclass, waardoor je volledige flexibiliteit hebt om het materiaal op jouw eigen tempo te verkennen.

Met LeaderVids kun je op elk moment en overal leren en inspiratie opdoen, of je nu gebruik maakt van je smartphone, pc, Mac, iPhone, Android-app of ervoor kiest om te streamen naar media players. Je kunt zelfs je favoriete lessen downloaden en ze bekijken in het vliegtuig of beluisteren tijdens je woon-werkverkeer in de audio-only modus.

De Masterclasses

Over het algemeen hebben de Masterclasses een duur van 60 tot 120 minuten. De exacte duur van elke Masterclass wordt bij de aanschaf duidelijk aangegeven, zodat je vooraf op de hoogte bent van de tijdsduur.

De masterclasses zijn opgedeeld in hoofdstukken, waardoor je gemakkelijk naar het specifieke hoofdstuk kunt gaan dat je wilt bekijken. Deze structuur biedt jou de flexibiliteit om de masterclass aan te passen aan jouw schema en specifieke interesses. We hebben de masterclass zo ontworpen om de kijker de ervaring te geven alsof ze een film kijken en tegelijkertijd leren.

De Masterclasses zijn ingedeeld op verschillende niveaus: Beginner, Advanced en Expert. Het is belangrijk om de omschrijving van elke Masterclass goed te lezen, samen met het aangegeven niveau, voordat je een Masterclass aanschaft. Zo krijg je van tevoren een duidelijk beeld of de Masterclass geschikt is voor jouw huidige vaardigheidsniveau en leerbehoeften. Door deze informatie zorgvuldig te bekijken, kun je ervoor zorgen dat je de juiste Masterclass kiest die aansluit bij jouw kennis en ervaring.

Ready to watch? Maak een account aan en begin met kijken.

Share