Over Ons

Ontketen je volledige potentieel en triomfeer in alle aspecten van het leven met onze online masterclasses. Ontdek, leer en win – word de beste versie van jezelf! Welkom bij de reis naar jouw succes.

 

LeaderVids - Het nummer 1 online masterclass platform van Nederland.

Bekijk Overal

Bekijk onze Masterclasses via het via internet of met de LeaderVids Video-app op je smartphone, tablet.

Altijd Beschikbaar

Koop een Masterclass en geniet van de flexibiliteit om deze op elk gewenst moment en zo vaak als je wilt te bekijken. Neem op jouw tempo alles grondig door.

Download and Go

Bekijk offline met de LeaderVids-app wanneer je Masterclass downloadt naar je iPhone, iPad, tablet of Android-apparaat.

Why You'll Love Us

Meld je nu gratis aan en begin direct met kijken!

Registreer je Gratis
Our Mission

Bij LeaderVids streven we ernaar toegankelijke online masterclasses aan te bieden, geleid door professionals met een bewezen trackrecord, om hoogwaardige educatie te leveren die onze leerlingen in staat stelt uit te blinken in een snel evoluerende wereld.

Our Vision

Bij LeaderVids geloven we in een toekomst waarin hoogwaardige educatie essentieel is voor persoonlijke en professionele groei. Onze visie is om een wereldwijd platform te zijn dat de beste experts samenbrengt om inspirerende en praktische online masterclasses aan te bieden.

Core of Coporate Culture

Bij LeaderVids cultiveren we een bedrijfscultuur gebaseerd op passie voor leren en continue verbetering. We waarderen transparantie, innovatie en het streven naar excellentie. Ons team deelt een gezamenlijke toewijding om bij te dragen aan de educatieve reis van individuen in een steeds veranderende wereld.

Initiatiefnemer LeaderVids

Jean-Jacques van Bemmel is een Nederlandse ondernemer en beleggingsdeskundige, bekend om zijn impact op zowel de financiële wereld als de digitale media.

Na zijn afstuderen als ICT-ingenieur startte hij zijn carrière bij toonaangevende mediahuizen in Nederland, waar zijn scherp inzicht en technologische vaardigheden van onschatbare waarde bleken.

 

Van Bemmel’s passie voor financiën en beleggen leidde tot de oprichting van de Beleggersfair. Zijn visie was beleggers te verenigen en hen te voorzien van inzichten van experts, wat resulteerde in een van de grootste jaarlijkse beleggingsevenementen in Nederland. Hij werd geëerd door drie keer de beurs te openen bij Euronext.

 

Als bewijs van zijn ondernemerschap richtte Van Bemmel ook DOCSFAIR op, een innovatief initiatief in de wereld van documentaires en film, dat hij in 2022 succesvol verkocht. Ongestoord door eerdere successen, leidt hij momenteel Leadervids met dezelfde vastberadenheid en visie, waarmee hij opnieuw zijn stempel drukt op de educatie wereld.

Share